maandag 2 juni 2008

KAL

Er starten binnenkort een paar mystery KAL's waarvoor ik me heb aangemeld.
KAL staat voor Knit Along. Samen hetzelfde patroon breien. Bij een Mystery KAL weet je alleen wat je gaat breien, meestal een sjaal maar nog niet hoe de sjaal eruit komt te zien. Elke week krijg je via een YAHOO groep een stukje van het patroon. Meestal start de ontwerpster met een proefstukje en een beschrijving van de benodigde materialen.


Voor 2 KAL's een proefstukje (swatch) gemaakt. Voor de Casablanca sjaal (desertkleur) en voor de Goddess Knits Mystery sjaal (lila). Hieronder de links.


http://groups.yahoo.com/group/goddessknitsmystery/spnew
http://groups.yahoo.com/group/casablancakal/

1 opmerking:

Marieke zei

Hoi Carola,
Ik ben onlangs aangemeld bij Ravelry. Nou daar gaat een wereld voor me open, letterlijk maar ook figuurlijk. Wat maken veel mensen mooie dingen. Via de goddesknitsmystery kwam ik jou naam tegen en na even zoeken op Ravelry ook je nootbook gevonden. Fijn om een nederlander tegen te komen!! Heb jij al eerder meegedaan met een KAL? Voor mij de eerste keer! Ik ben vandaag aangemeld bij de KAL group en ga zo eens even proberen het proeflapje te breien. Omdat ik nog erg moet wennen aan het engels ben ik er ook nog niet helemaal achter welke wol ik het beste moet gebruiken. Heb jij nog tips??

Groetjes, Marieke/ miep